11 de juny 2007

The Graduate

I d'aqui un parell de dies ja s'haura acabat. Al cap i a la fi surts d'una etapa per entrar-ne a una altra, i si no m'ho miro amb optimisme em començaran a sortir arrugues de fer ganyotes. I jo que me'n recordo del pobre Dustin Hoffman, l'altre dia que em va venir al cap la peli de El Graduado i aquella frase "Mrs. Robinson, you're tryin' to seduce me".

Suposo que amb la carrera em passa com a un pare que es mira el seu fill de 30 anys i li diu "fill, però si em sembla que fa quatre dies que anaves a la guarderia i ara ja estàs casat i amb hipoteca".

D'aquí dos dies seré oficialment llicenciada...aixxx, com trobaré a faltar aquelles partides de butifarra...


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan conences la uni ja voldries haver acabat, després t'agrada i t'ho passes bé, però a l'últim any ja et mores per acabar i trobar feina!!
Però sempre és inevitable mirar enrere i recordar-la amb melancolia.
Enhorabona per la graduació.

Unknown ha dit...

Mai deixem de cremar, crear i transitar per etapes... quan ens pensem que en sortik d'una n'estem encetant ja una de nova...

Ja explicaràs com t'ha amat la ruta amb olivetes...

Anònim ha dit...

antaviana: I posats a demanar, si pot ser, treballar del que has estudiat, perquè avui dia mai se sap. I tant si la trobaré a faltar la facultat!

tondo: vist així sembla i tot com una mena de digestió...eh? XD a veure si em monto un croquis dels llocs on vull anar, ja explicaré :)

onix ha dit...

Enhorabona !!quan acabes , si pots treballar en el què vols ,no es troba a faltar massa ,però després si et ve molta nostàlgia ,i es recorda com una de les millors èpoques de la vida (al menys jo)

El veí de dalt ha dit...

Llicenciada! Felicitats! Espero que et serveixi per sobreviure en aquesta selva laboral que ens oprimeix! Sort

voilà ha dit...

onix: i tant...m'han passat tantes coses des que vaig començar, probablement em passi com a tu i la recordi com una de les millors etapes de la meva vida

el veí de dalt: gracies! mai millor dit, una selva laboral...s'haura d'anar tantejant el terreny!

Anònim ha dit...

Benvinguda a la blogosfera i moltes felicitats per la carrera. Molta paciència i sort a l'hora de trobar una bona feina, que avui costa molt.